نمایه نویسندگان

آ

  • آزاد فلاح، محمد بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی [دوره 6، شماره 24، 1394]

ا

  • احمدی، بهاره مروری بر پلاستیک‌ها و کاربردشان در بسته‌بندی مواد غذایی به روش اتمسفر تغییر یافته [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • احمدی جوزانی، مینا ارزیابی اثر عصاره دارچین در بسته‌بندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • احمدی چناربن، حسین مروری بر پلاستیک‌ها و کاربردشان در بسته‌بندی مواد غذایی به روش اتمسفر تغییر یافته [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • اخلاصی، محمد رضا تأثیر پیوستن به سازمان تجارت جهانی بر صنایع کارتن سازی ایران [دوره 6، شماره 24، 1394]
  • اسدی خوانساری، روزبه ساخت و کاربرد ترکیبات جدید برای پوشش دهی کاغذ و مقوا در بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
  • اصلاح، ساناز مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 24، 1394]
  • افرا، الیاس بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]
  • السادات مظلوم، آتنا مروری بر فرآیند تولید فیلم‌های خوراکی(ترجمه) [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • امام پور، مصطفی ضرورت توجّه به مدیریت در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 22، 1394]

ب

  • باستانی، سعید بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی [دوره 6، شماره 24، 1394]
  • باقری، نصیر بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه [دوره 6، شماره 24، 1394]

پ

  • پورصباغیان، مجتبی بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه [دوره 6، شماره 24، 1394]
  • پورموسی، شادمان تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]
  • پورموسی، شادمان تأثیر پیوستن به سازمان تجارت جهانی بر صنایع کارتن سازی ایران [دوره 6، شماره 24، 1394]

ت

  • تاج الدین، بهجت مروری بر پلاستیک‌ها و کاربردشان در بسته‌بندی مواد غذایی به روش اتمسفر تغییر یافته [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • تاج دینی، آژنگ تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]
  • تاج دینی، آژنگ تأثیر پیوستن به سازمان تجارت جهانی بر صنایع کارتن سازی ایران [دوره 6، شماره 24، 1394]

ج

  • جعفری، زهرا مروری بر فرآیند تولید فیلم‌های خوراکی(ترجمه) [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • جعفری، سید مهدی مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • جوانمرد داخلی، مجید ارزیابی اثر عصاره دارچین در بسته‌بندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی [دوره 6، شماره 23، 1394]

چ

  • چایچی، مریم تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بسته‌بندی‌های پلاستیکی [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • چایچی، مریم بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه [دوره 6، شماره 24، 1394]

ح

  • حجازی، سحاب تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • حجازی، سحاب ارزیابی ویژگی‌های خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بسته‌بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]

خ

  • خورشیدیان، نسیم تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • خورشیدیان، نسیم بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی [دوره 6، شماره 22، 1394]
  • خورشیدیان، نسیم کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان [دوره 6، شماره 22، 1394]

د

ذ

  • ذوالفقاری، حامد بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی [دوره 6، شماره 24، 1394]

ر

  • ریگی، صادق بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
  • رهنما، فاطمه شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • رهنمای، زهرا شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • روح نیا، مهران تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]
  • روشن ضمیر، مهدی تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای [دوره 6، شماره 22، 1394]

ز

  • زاهدی طبرستانی، احمد رضا امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • زبردست، مینا بررسی پتانسیل استفاده از نانولیگنوسلولز فیبریله شده (NLFC) بجای نانوسلولز فیبریله شده (NFC) با تأکید بر اهداف صنایع بسته بندی [دوره 6، شماره 24، 1394]

س

  • سجادی فر، سید مهدی معرفی سامانه نرم افزار جانمایی انواع اشکال بسته‌بندی در وسایل حمل‌و‌نقلی [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • سوخته سرایی، علیرضا افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • سوخته سرایی، علیرضا بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی [دوره 6، شماره 24، 1394]
  • سوخته سرائی، علیرضا امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]

ش

  • شجاع سنگچولی، علی معرفی سامانه نرم افزار جانمایی انواع اشکال بسته‌بندی در وسایل حمل‌و‌نقلی [دوره 6، شماره 23، 1394]

ص

  • صداقت، ناصر مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها [دوره 6، شماره 24، 1394]

ط

  • طاهری، سونیا مروری بر فرآیند تولید فیلم‌های خوراکی(ترجمه) [دوره 6، شماره 23، 1394]

ع

  • عبدالملکی، خدیجه استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • عراقی، مریم ارزیابی اثر عصاره دارچین در بسته‌بندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • عرب، سیده معصومه تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • عرب، سیده معصومه بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی [دوره 6، شماره 22، 1394]
  • عرب، سیده معصومه کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان [دوره 6، شماره 22، 1394]
  • علوی، سید مسلم زیبایی شناسی در بسته‌بندی با تحلیلی بر ابعاد و پیامدهای آن [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • علوی، سید مسلم رعایت اصول قانونی و اخلاقی در بسته بندی و اثر آن بر انتخاب مشتری [دوره 6، شماره 22، 1394]

ف

  • فرهودی، مهدی تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • فرهودی، مهدی استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • فرهودی، مهدی بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی [دوره 6، شماره 22، 1394]
  • فرهودی، مهدی کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان [دوره 6، شماره 22، 1394]
  • فرهودی، مهدی تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بسته‌بندی‌های پلاستیکی [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • فرهودی، مهدی بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه [دوره 6، شماره 24، 1394]
  • فروزانفر، رامید امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • فلاح شجاعی، مونا بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]

ق

  • قاسمیان، علی مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • قهرمانی، صالح تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • قهرمانی، صالح ارزیابی ویژگی‌های خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بسته‌بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]

ک

  • کارآمد، امیرحسین شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • کمانی، محمدحسن بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]

م

  • محمودی، محمود شناسایی سلیقه بصری مخاطب بر مبنای طبقه اجتماعی مطالعه موردی: بسته های چای [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • میر، نوید استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • میرزایی، حبیب اله بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
  • میرزایی، زینب زیبایی شناسی در بسته‌بندی با تحلیلی بر ابعاد و پیامدهای آن [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • مهدوی، سعید تولید خمیر کاغذ NSSC صنوبر دلتوئیدس رقم 55-69 برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • مهدوی، سعید ارزیابی ویژگی‌های خمیر کاغذ کرافت صنوبر دلتوئیدس برای مصارف بسته‌بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • مهدویان مهر، حامد مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هر یک از روش ها [دوره 6، شماره 24، 1394]

ن

  • نجفی سیاهرودی، مهدی زیبایی شناسی در بسته‌بندی با تحلیلی بر ابعاد و پیامدهای آن [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • نجفی سیاهرودی، مهدی رعایت اصول قانونی و اخلاقی در بسته بندی و اثر آن بر انتخاب مشتری [دوره 6، شماره 22، 1394]
  • نقوی، عنایت‌الله فیلم های مرکب بر پایه نانوسلولز در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 22، 1394]
  • نوری، مهدی مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 24، 1394]
  • نوروزی، الهام افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • نوروزی، الهام امکان سنجی افزایش تولید کاغذ کنگره ای برای مصارف بسته بندی [دوره 6، شماره 23، 1394]
  • نوروزی، راحله مقایسه برخی از عوامل پوشش دهی کاغذ و تأثیر آن ها بر خواص و کیفیت کاغذهای بسته بندی [دوره 6، شماره 21، 1394]

ی

  • یوسفی اصلی، مجتبی تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی [دوره 6، شماره 21، 1394]
  • یوسفی اصلی، مجتبی بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی [دوره 6، شماره 22، 1394]
  • یوسفی اصلی، مجتبی کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان [دوره 6، شماره 22، 1394]